logo

ICT Officer

Op de afdeling Supply Chain & ICT is door groei van de organisatie een vacature ontstaan voor een:

ICT Officer

Bedrijfsprofiel
Kisuma Chemicals BV (KCBV, 100 medewerkers) is de Europese vestiging van het Japanse Kyowa Industry Co Ltd, verantwoordelijk voor de productie van synthetische hydrotalcieten en magnesiumhydroxide, alsmede voor de wereldwijde marketing en verkoop hiervan. Deze verbindingen worden als functionele additieven ingezet in kunststoffen, m.n. voor automotive en constructie toepassingen.
Kisuma Chemicals B.V. is markt- en prijsleider; producten worden als beste in hun soort beschouwd. Centraal in onze bedrijfscultuur staan professionaliteit, betrokkenheid en continuïteit. Dit komt o.a. tot uiting in een platte organisatiestructuur met vergaande delegatie van verantwoordelijkheden, in onze zorg voor mens en milieu en ons streven naar langdurende zakelijke relaties.

De afdeling
De zorg voor en het beheer van de ICT-systemen is ondergebracht bij de afdeling Supply Chain & ICT. Op dit moment bestaat het ICT team uit 1 collega en een externe partij die ondersteuning en expertise biedt bij de inrichting van ons netwerk.

De functie
Als nieuwe ICT Officer zal je focus liggen op beheer en implementatie van Microsoft applicaties en het beheer van de (virtuele) werkplekken.

Daarnaast zitten onderstaande werkzaamheden ook in je takenpakket.

• Ondersteuning bij het analyseren en oplossen van incidenten.
• Geef je adviezen m.b.t. het ICT beleid en budget.
• Draag je zorg voor de beschikbaarheid van de systemen om een correcte, veilige en integere werking van de (administratieve) werkprocessen te waarborgen;
• Draag je zorg voor een transparant ICT-systeem met bijbehorende risicobeoordeling en beheersmaatregelen om risico’s te beperken overeenkomstig de bedrijfs-risicomatrix.
• Vervul je de rol van “ICT-aanspreekpunt” en ondersteun je gebruikers bij ICT-verstoringen en geef je adviezen om werkprocessen te optimaliseren en uitdagender bedrijfsdoelstellingen te realiseren;
• Koop je goederen en diensten m.b.t. het ICT-systeem in, binnen de autorisatiebevoegdheid;
• Werk je modificatie- en investeringsvoorstellen, in overleg met betrokkenen uit;
• Draag je als projectleider zorg voor realisatie van (multidisciplinaire) modificatie- en investeringsprojecten;
• Draag je zorg voor de administratieve afhandeling van de ICT-activiteiten in het onderhoud informatiesysteem;

Profiel
• HBO werk- en denkniveau;
• Brede kennis en ervaring met ICT beheer;
• Goed kunnen communiceren met alle lagen van de organisatie (op basis van overtuiging i.p.v. hiërarchie);
• Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij jou?
Een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, 25,5 vakantiedagen, een bonusregeling, een premievrij pensioen, reiskostenvergoeding, een collectieve ziektekostenverzekering, ruime opleidingsmogelijkheden en een fijne werksfeer.

Solliciteren
Geïnteresseerd? Je kunt jouw sollicitatie met CV sturen ter attentie van Muriel Hofstede of Astrid Boekholt, HR Officer (Kisuma Chemicals BV, Postbus 400, 9640 AK Veendam of per e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Barend van der Beld (tel. 0598-666766).

 

Continuity Through Innovation

Copyright © 2015 Kisuma Chemicals
Billitonweg 7, 9641 KZ Veendam
P.O. Box 400, 9640 AK Veendam
The Netherlands
T: +31 598 666 766
F: +31 598 690 792